Summer Camp

SUMMER CAMP

BUDI INSTRUKTOR U TRADICIONALNOM AMERIČKOM LETNJEM KAMPU!

Šta je Summer Camp?

Zamisli da istog dana jašeš konje, jedriš na jezeru okruženo šumom, igraš košarku, odbojku ili tenis, uz logorsku vatru pričaš priče djeci.Svake godine, stotine hiljada djece uzrasta od 5-17 godina učestvuje na ljetnjim kampovima širom SAD-a. Konkretne aktivnosti mogu da variraju od kampa do kampa, ali atmosfera zabave i prijateljstva ostaje ista.

Budi deo američke tradicije

Kao dio CIEE Camp Exchange USA programa u periodu do 10 nedjelja otkrićes šta zaista znači biti lider i učitelj. Prenoseći svoje znanje otkrićeš sopstvenu snagu i interesovanja pomažući drugima da razviju nove talente i kroz prave vrijednosti i život u prirodi učićeš zajedno sa njima o životu u Americi.

Stekni prijatelje iz cijelog sveta

Napravi konekcije za cijeli život

Kampovi vole da angažuju međunarodno osoblje kako bi donijeli novu kulturu, raznolikost i vještine, što ti otvara šansu da radiš sa nevjerovatnim ljudima iz cijelog svijeta. Učestvovaćeš u iskustvu kulturne razmjene koje će ti omogućiti da:

Doživiš i razumiješ američku kulturu
Napraviš promjenu u životu djece u ljetnjem kampu
Razviješ osnovne liderske i učiteljske sposobnosti i nezavisnost
Ostvariš doživotna prijateljstva sa svojim vršnjacima, mentorima i mladima iz kampa
Budeš ambasador svoje zemlje
Uneseš dio sebe i svoje kulture kroz smislenu interakciju sa djecom iz kampa i kolegama na poslu
Budeš dio jednog od 300 kampova sa kojima CIEE organizator sarađuje
Zaradiš novac koji kasnije možeš da iskoristiš za putovanja Sjedinjenim Američkim državama u okviru 30 dana nakon završetka programa.

Još vremena za avanturu

Proputuj Ameriku U okviru CIEE Camp Exchange USA programa provešćeš do 10 nedjelja u prirodi, steći ćeš nove vještine i nadograditi već postojeće, naučiti kako da budeš lider i učitelj, imaćeš priliku da stekneš doživotna prijateljstva. Nakon vremena provedenog u kampu, imaćeš 30 dana da putuješ Sjedinjenim Američkim Državama, doživiš američku kulturu i njen način života u potpunosti. Isplaniraj posjetu američkim prijatejlima koje si upoznao!
Start your adventure today

ZAPOČNI AVANTURU DANAS

Prijavi Se