Pozicije

POZICIJE

INTERNSHIP

POZICIJE

The Broadmoor zapošljava Internship/Trainee studente na sljedećim pozicijama.

 

Pozicija: Server

Satnica: $14
Minimum trajanje ugovora: 6 mjeseci
Opis posla: Student će raditi kao konobar u nekom od restorana u hotelu. Mora biti upoznat sa menijem, svim sastojcima obroka i načinima pripreme. Odgovara na pitanja gostiju i predlaže gostima. Donosi hranu i piće gostima od kuhinje do stola. Redovno prilazi gostima, kako bi obezbjedio maksimalnu uslugu. Ukoliko je potrebno, obavlja sve poslove koje bi inače obavljao busser.
Neophodne vještine/iskustvo: Nephodno je odlično znanje engleskog jezike i minimum godinu dana radnog iskustva.

 

Pozicija: F&B Attendant

Satnica: $11.10
Minimum trajanje ugovora: 6 mjeseci
Opis posla: Ukoliko je potrebno, pomaže ostalim kolegama. Donosi gostima sve što im je potrebno. Priprema pića po porudžbini, neophodno je da ima iskustvo i vještinu u pripremanju napitaka od kafe. Odgovara na pitanja gostiju u vezi sa hranom iz menija. Priprema hranu za ponjeti. Dopunjuje police i sve što je potrebno za rad. Prima račune i vrši naplatu. Na početku smjene otvara kasu i na kraju zatvara uz nadzor glavnog menadžera.
Neophodne vještine/iskustvo: Neophodno je iskustvo od minimum godinu dana u restoranu. Dobro poznavanje napitaka od kafe je poželjno. Odlično znanje engleskog jezika.

 

Pozicija: Front Desk/Recepcija

Satnica: $11.10
Minimum trajanje ugovora: 12 mjeseci
Opis posla: Dočekuje goste na ulazu u hotel i pomaže prilikom ulaska u sobu ( check in ) i odjavljivanja iz sobe ( check out ). Rješava sve potencijalne probleme koji mogu nastati. Javlja se na telefon, prima poruke. Organizuje gostima prevoz i ostale usluge ukoliko su neophodne. Potrebno je da ima sve informacije u vezi sa radnim vremenom svih objekata i usluga u hotelu.
Neophodne vještine/iskustvo: Student mora imati diplomu ili da je redovno upisan na studije hotelijerstva. Poželjno je prethodno radno iskustvo u hotelu na recepciji. Odlično znanje engleskog jezika.

 

Pozicija: Reservation agent

Satnica: $11.10
Minimum trajanje ugovora: 12 mjeseci
Opis posla: Javlja se na telefonske pozive i odgovara na sva pitanja. Unosi podatke u kompjuter, potvrđuje rezervacije, mijenja rezervacije po zahtjevu gostiju. Nudi i prodaje dodatne usluge u hotelu, kao što su spa, golf, večere. Organizuje prevoz gostima. Putem sajta i mejla poboljšava prodaju i povećava broj rezervacija.
Neophodne vještine/iskustvo: Student mora imati diplomu ili da je redovno upisan na studije hotelijerstva. Poželjno je prethodno radno iskustvo u hotelu. Odlično znanje engleskog jezika.

SMJEŠTAJ

Poslodavac The Broadmoor nudi smještaj studentima za prvih 25 dana i cijena smještaja iznosi 300$. Ukoliko student odabere da prvih 25 dana bude u tom smještaju, sa prvog čeka će mu biti skinut taj iznos kako bi se platio smeštaj. Čak iako student odluči da ne ostane svih 25 dana, taj iznos će biti naplaćen za svih 25 dana. Pored toga, dodatnih 50$ će biti skinuto i taj iznos je nepovratan u svakom slučaju i to je taksa za čišćenje smještaja.
Za studente koji odluče da ne žele da budu u tom smještaju prvih 25 dana i za ostatak programa agencija Work and Travel Group u saradnji sa Organizatorima pruža pomoć studentima u pronalaženju smještaja. Kandidati izmiruju sve finansijske obaveze nastale po osnovu troškova smještaja. Svi studenti su dužni da od dana potpisivanja radne ponude samostalno započnu traženje smještaja. Pri tome će imati asistenciju od strane agencije.