O Nama

O NAMA

Work and Travel GROUP je najveća agencija u regionu koja se bavi radnim i kulturno edukativnim programima za studente i mlade.

Work and Travel Group studentima i osobama od 18 do 45 godina omogućava upoznavanje sa značajem programa kulturne razmjene, stručne prakse, radnih programa u Americi i širom svijeta, kao i značaj usavršavanja stranih jezika.

Naš partner u SAD-u je najveća svjetska kompanija i lider u organizaciji svih vrsta studentskih programa kulturne razmjene koja je osnovana 1947. godine – COUNCIL ON INTERNATIONAL EDUCATIONAL EXCHANGE, koja je jedan od osnivača Summmer Work and Travel programa.

U proteklih 13 godina agencija Work and Travel Group uspješno je poslala preko 12.000 učesnika na Summer Work and Travel, Internship/Trainee i Summer Camp program koji se odvijaju na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Nastojimo da budemo lideri u uvođenju raznih inovacija, organizovanju okupljanja, druženja i promovisanja kulturno-edukativnog aspekta programa, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta i iskustva samih učesnika.

Work and Travel GROUP je organizator najvećih alumni manifestacija vezanih za Summer Work and Travel program. Svake godine, naša agencija organizuje okupljanje studenata povodom  Thanksgiving Day praznika, šireći zajedno sa našim studentima dobru priču o američkom načinu života i  kulturi.

U APRILU 2015. GODINE organizovali smo NAJVEĆI WORK AND TRAVEL  DOGAĐAJ NA  SVIJETU  u okviru koga smo zajedno sa našim američki partnerima edukovali naše studente i davali im korisne savete pred sam odlazak na program u Sjedinjene Američke Države.

Lideri smo u regionu u pružanju usluga poput:

  • Časova engleskog jezika koji imaju za cilj da pripreme kandidate za intervju sa poslodavcima i intervju u ambasadi.
  • Praktičnih priprema kandidata za posao u ugostiteljstvu.
  • Odabir najboljih lokacija za rad i organizovanje intervjua sa poslodavcima iz SAD-a.
  • Organizovanju orijentacija za sve naše kandidate na kojima učestvuju američki organizatori programa.