O Nama

O NAMA

Work and Travel GROUP je najveća agencija u regionu koja se bavi radnim i kulturno edukativnim programima za studente i mlade.

Work and Travel Group studentima i osobama od 18 do 45 godina omogućava upoznavanje sa značajem programa kulturne razmjene, stručne prakse, radnih programa u Americi i širom svijeta, kao i značaj usavršavanja stranih jezika.

Naš partner u SAD-u je najveća svjetska kompanija i lider u organizaciji svih vrsta studentskih programa kulturne razmjene koja je osnovana 1947. godine – COUNCIL ON INTERNATIONAL EDUCATIONAL EXCHANGE, koja je jedan od osnivača Summmer Work and Travel programa.

VAŽNO!!! Svaka kompanija/agencija koja ima Summer Work and Travel Program u svojoj ponudi mora po Zakonu o Turizmu posjedovati OTP licencu od zvaničniih institucija države Srbije kao i polisu osiguranja, kako bi mogla legalno organizovati ovaj program i putovanje studenata u SAD!

Pored OTP licence 62/2011, Special Travel Agency poseduje i licencu za zapošljavanje od Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike Vlade Republike Srbije, koja je potrebna svim agencijama koje se bave poslovima zapošljavanja u inostranstvu!