Politika Privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

WORK & TRAVEL GROUP

1. General

Mi ćemo samo obrađivati vaše lične podatke u skladu sa važećim zakonima o privatnosti. Sljedeća politika privatnosti će vas informisati o tipu, obimu i svrsi sakupljanja, obrade i korištenja ličnih podataka od Special Travel Agency doo – Work and Travel Group.

Kontakt informacije

Special Travel Agency doo– Work and Travel Group
Njegoševa 2
Novi Sad
Srbija
021/3015374
office@workandtravelgroup.com

2. Službenik za zaštitu podataka

Imenovali smo našeg službenika za zaštitu podataka i možete ga kontaktirati na:
Njegoševa 2
ili
office@workandtravelgroup.com

3. Korišćenje podataka

Prikupljeni podaci

Za informacije o prikupljenim podacima, svrhu obrade podataka, primaoca podataka i prenosa podataka u treće zemlje, pogledajte odgovarajući odjeljak politike privatnosti:
– informacije o uslugama Special Travel Agency doo– Work and Travel Group (4)
– informacije o web stranici Special Travel Agency doo– Work and Travel Group (5)

Legitimni interesi

Prilikom obrade vaših podataka slijedimo sljedeće legitimne interese:

– prikazivanje relevantnih reklama korisniku
– poboljšanje naše usluge
– zaštita od zlostavljanja
– statistika

Trajanje skladištenja

Mi ćemo čuvati vaše podatke sve dok vaše interesovanje za brisanje ili anonimizovanje ne prevladava.

Mi zadržavamo Vaše lične informacije koliko god je to potrebno za pružanje usluga vama i drugima, kao i da se pridržavamo naših zakonskih obaveza. Ako više ne želite da koristimo vaše lične informacije ili da vam pružimo usluge, možete zatražiti da obrišemo vaše lične podatke i da zatvorimo vaš nalog. Imajte u vidu da ako zatražite brisanje vaših ličnih podataka, zadržaćemo informacije od izbrisanih naloga kao što je potrebno za naše legitimne poslovne interese, da se pridržavamo zakona, spriječimo prevare, prikupljamo takse, rješavamo sporove, rješavamo probleme, pomažemo istraživanjima, uslove korišćenja i preduzimanje drugih radnji dozvoljenih zakonom. Informacije koje zadržavamo će se raditi u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

Prava pogođenog korisnika

Ako imate nalog na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući i sve podatke koje ste nam dali. Možete takođe zatražiti da obrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni držati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Imate pravo – pod određenim uslovima:

 • da zatraže informacije o obradi podataka,
 • da ispravite svoje podatke,
 • da obrišete ili blokirate podatke,
 • da ograničite obradu,
 • da se protivite procesiranju vaših podataka,
 • da primite vaše podatke u prenosivom formatu i da ih prenesete trećoj strani,
 • da oduzmete vašu saglasnost za obradu vaših podataka za budućnost,
 • da se žalite nadležnom nadzornom organu o bilo kojoj neprihvatljivoj obradi podataka.

Možete postavljati pitanja, na primjer, putem sljedeće e-adrese: office@workandtravelgroup.com

Zahtjev ili obaveza dostavljanja podataka

U mjeri u kojoj ovo nije izričito navedeno tokom sakupljanja, pružanje podataka nije neophodno ili obavezno.

4. Informacije o uslugama Special Travel Agency doo– Work and Travel Group

Mi koristimo usluge Special Travel Agency doo– Work and Travel Group za sprovođenje ciljanih kampanja, koji su dizajnirane da prikazuju reklame koje su relevantne za vas. Sljedeće dodatne informacije važe za ove usluge:

Prikupljeni podaci

Sakupljamo i obrađujemo sljedeće lične podatke o vama:

Kolačići sa pseudonimnim identifikatorima

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Upoznaju vas dok pretražujete internet.

Datoteke sa bilješkama

Kada posjetite našu web lokaciju, podaci o vašem računaru i vašem pristupu lokaciji se čuvaju.

Informacije o lokaciji (sa preciznošću vašeg poštanskog broja)

Svrha

Obrađujemo vaše podatke u sljedeće svrhe:

 • prikazivanje relevantnih reklama korisniku (ciljano oglašavanje)
 • statistika

Izvori podataka i primaoci podataka

Dobijamo podatke od vas (uključujući i putem uređaja koji koristite) preko operatora online platformi na kojima se koriste naše usluge.

Prilikom obrade vaših podataka sarađujemo sa sljedećim provajderima usluga koji takođe imaju pristup vašim podacima:

Google

Ako je potrebno, Special Travel Agency doo– Work and Travel Group se oslanja na personalizovano oglašavanje od Google-a za isporuku reklamnog materijala. Prema tome, sljedeća politika privatnosti je takođe dio ovih uslova: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Da se ​​ne slažete sa korišćenjem usluga Google-a, pratite uputstva na gore navedenoj stranici.

Odustati

Štitimo vašu privatnost veoma ozbiljno i vodimo računa da se pridržavamo važećih propisa o zaštiti podataka. Reklamni materijal iz ciljanih kampanja oglašavamo simbolom kako bi krajnjim kupcima pružili jednostavan način informisanja o oglašavanju i ponovnom izboru zasnovanom na ponašanju.

Ne želite da vidite ciljane oglase uopšte? Na ovoj stranici uvek imate mogućnost da informišete naš sistem da se vaši anonimni statistički podaci ne bi trebali koristiti za kontrolu ekrana. Više informacija možete pronaći ovdje.

5. Informacije o web stranici Special Travel Agency doo – Work and Travel Group

Ove informacije se odnose samo na našu web stranicu na www.posloviamerika.com. Ako ste preusmjereni na druge stranice preko linkova na našim stranicama, molimo Vas da se informišete o tome o odgovarajućem rukovanju vašim podacima.

Koje lične podatke sakupljamo i zašto ih sakupljamo

Komentari

Kada posjetioci ostavljaju komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare a takođe i IP adresu posjetioca i niz korisnika korisničkog agenta za pomoć pri otkrivanju spama.

Anonimni niz koji je kreiran sa vaše e-adrese (takođe nazvan je hash) može se pružiti Gravatar servisu da biste vidjeli da li ga koristite. Politika privatnosti Gravatar servisa dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako postavljate slike na web lokaciju, trebalo bi da izbjegnete učitavanje slika pomoću ugrađenih podataka o lokaciji (EKSIF GPS). Posjetioci web sajta mogu preuzeti i izvući podatke o lokaciji iz slika na web stranici.

Kontakt forma

Ako koristite naš kontaktni obrazac da nam pošaljete poruku, mi ćemo koristiti informacije u obrascu samo da bi odgovorili na pitanje i kontaktirali vas u vezi sa vašim upitima. Informacije koje pružate preko našeg kontakt formulara neće se obrađivati na bilo koji drugi način i samo će se koristiti za komunikaciju u vezi sa vašim pitanjima.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica

Članci na ovoj web lokaciji mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica se ponaša na isti način kao i da je posjetilac posjetio drugu web lokaciju.

Ovi web sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatna praćenja treće strane i nadgledati svoju interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na toj web lokaciji.

Upotreba vaših podataka

Pratimo princip ekonomičnosti podataka, tj. svi prikupljeni podaci su nam potrebni za ispunjavanje odgovarajuće svrhe. Ne postoji druga upotreba izvan ovoga.

Vaši lični podaci neće biti prenijeti trećim licima bez vaše izričite saglasnosti ili bez pravne osnove. Nakon završetka obrade, vaši podaci će biti izbrisani. Ukoliko postoje obaveze čuvanja ili rizici u vezi sa naknadnim zadacima za pružanje dokaza, podaci će biti blokirani za dalju upotrebu. Nakon isteka poreskih propisa i propisa o trgovinskom pravu, ovi podaci će biti izbrisani osim ako ste izričito pristali na njegovu daljnju upotrebu.

Izvori podataka

Dobijamo podatke od vas (uključujući i preko uređaja koje koristite).

Prenos podataka u treće zemlje

Podaci se prenose na treće zemlje izvan Evropske unije. To se radi na osnovu zakonski propisanih ugovornih propisa koji imaju za cilj osiguranje adekvatne zaštite vaših podataka i na koje se možete konsultovati na zahtjev.

Datoteke sa bilješkama

Kada posjetite web lokaciju, prvo se čuvaju sljedeći podaci: vaša IP adresa (isključivo za zaštitu naših sistema), udaljeni host, prenosi podataka, stranica za upućivanje, kao i datum i vrijeme. Pored toga, čuvaćemo korisničko sredstvo, pregledač i operativni sistem, u cilju optimizacije.

Obrada se vrši isključivo za zaštitu naših sistema (izbjegavanje zloupotreba), za potrebe statističke analize i za optimizaciju naših usluga i web stranica. Ne izvršavamo personalizovano vrednovanje bez vaše prethodne saglasnosti.

Informacije o kolačićima

Koristimo kolačiće kako bi optimizovali našu web stranicu. Ovo su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem računaru. Ovi kolačići se brišu nakon zatvaranja pretraživača. Ostali kolačići ostaju na vašem računaru (dugotrajni kolačići) i prepoznaju ga sljedeći put kada posjetite. Ovo će nam omogućiti da vam pružimo bolji pristup na našem sajtu.

Možete spriječiti skladištenje kolačića tako što izaberete “blok cookie” u podešavanjima pretraživača. Međutim, ovo može ograničiti funkcionalnost naših usluga.

Više informacija o tome kako mi koristimo kolačiće, web beacons i slične tehnologije ovde pogledajte našu politiku kolačića i za više opštih informacija o kolačićima, pogledajte http://www.allaboutcookies.org.

Kada posjetite naše sajtove, postoje određene informacije koje su zabilježene i koje su uglavnom anonimne informacije i ne otkrivaju vaš identitet. Ako ste prijavljeni na svoj nalog, neke od ovih informacija mogu biti povezane sa vašim nalogom. Govorimo o sljedećim vrstama detalja:

 • vaša IP adresa ili IP adresa proxy servera;
 • ime domena koje ste tražili;
 • naziv vašeg provajdera interneta ponekad je uhvaćen u zavisnosti od konfiguracije vaše ISP veze;
 • datum i vrijeme vaše posjete web lokaciji;
 • dužini vaše sesije;
 • stranice na koje ste pristupili;
 • broj puta kada ste pristupili našem sajtu u roku od mjesec dana;
 • URL adresi datoteke koju ste pogledali i informacije koje se odnose na njega;
 • web lokacija koja vas je uputila na naše sajtove;
 • operativni sistem koji vaš računar koristi

Povremeno ćemo koristiti kompanije za reklamiranje trećih lica da prikazuju oglase na osnovu prethodnih poseta našim sajtovima. Na primjer, ako posjećujete naše stranice, možete kasnije vidjeti dodatak za naše proizvode i usluge kada posetite različite stranice. Pročitajte više o vašim opcijama u našoj politici kolačića.

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete se odlučiti da sačuvate svoje ime, adresu e-pošte i web lokaciju u kolačićima. Ovo je za vašu pogodnost, tako da ne morate ponovo popuniti svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako imate nalog i prijavite se na ovu stranicu, postavićemo privremeni kolačić da utvrdimo da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića da sačuvate svoje podatke za prijavljivanje i svoje prikaze na ekranu. Prijavljeni kolačići traju dva dana a opcije ekrana kolačića traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaše korisničko ime će trajati dvije nedjelje. Ako se odjavite iz svog naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Ako uređujete ili objavljujete članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava identifikacioni broj članka koji ste upravo izmijenili. Ističe se posle 1 dana.

Newsletter

Ova web stranica nudi elektronski bilten na koji se možete dobrovoljno prijaviti i odjaviti u bilo koje vrijeme. Vaša e-adresa će se koristiti isključivo za slanje e-pošte, u vezi sa našim proizvodima, uslugama i svim promenama koje smo napravili za naše usluge koje se vas mogu smatrati. Ni vaša e-adresa ni vaš identitet neće biti prodati, dati u zakup, biti iznajmljeni ili otkriveni pojedincima.

Mi koristimo MailChimp usluge za slanje naših biltena, stoga, sljedeća politika privatnosti je takođe dio ovih uslova: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

6. Primaoci podataka

Google Analytics

Ova web lokacija koristi Google analitiku, uslugu web analitike koju pruža Google Inc. (“Google”). Google analitika koristi takozvane “kolačiće”, tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem računaru i omogućavaju analizu vaše upotrebe web lokacije. Informacije koje generiše kolačić o vašoj upotrebi ove web lokacije (uključujući i vašu IP adresu) će se prenijeti na Google server u Sjedinjenim Državama i tamo se čuvati. Google će koristiti ove informacije da procijeni vašu upotrebu web stranice, da sastavlja izvještaje o aktivnostima web stranice za operatere web stranica i da pruži druge usluge vezane za aktivnosti web stranice i korišćenje interneta. Google može prenijeti ove informacije i na treće strane ako to zahtijeva zakon ili ako treća lica obrađuju ove podatke u ime Google-a. Google neće povezivati vašu IP adresu sa bilo kojim drugim Google podacima pod bilo kojim okolnostima. Možete da spriječite instalaciju kolačića tako što ćete podesiti softver pretraživača shodno tome; međutim, željeli bismo da istaknemo da u ovom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcije ove web stranice u punom stepenu. Koristeći ovu web stranicu, slažete se sa obradom podataka koje ste prikupili o vama od strane Google-a na način i za gore opisanu svrhu. Možete se usprotiviti prikupljanju i korištenju vaše IP adrese od strane Google analitike u bilo koje vreme sa efektom za budućnost. Dodatne informacije možete pronaći na: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Ova web lokacija koristi Google analitiku s dodatkom “anonimizeIP ()”, tako da se IP adrese obrađuju samo u skraćenom obliku kako bi se isključile direktne reference.

Facebook

Takođe možemo koristiti komunikacijske alate sa društvene mreže na Facebooku, posebno sa Product Website Publikacije kupaca. Ovaj proizvod generiše nepovratnu, ne-ličnu kontrolnu (vrijednu vrijednost) od vaših podataka o korištenju koje se mogu dostaviti Facebooku za potrebe analize i marketinga u Sjedinjenim Državama. Za više informacija o svrsi i obimu prikupljanja podataka i daljoj obradi i korišćenju podataka od strane Facebook-a, kao i o vašim preferencama privatnosti, molimo vas pogledajte u Politici privatnosti Facebook-a koja se može naći na www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/ i www.facebook.com/privacy/explanation

Ako želite da se protivite korišćenju korisničkih posjetilaca na Facebook sajtu, možete to učiniti na www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/. Za više informacija, molimo posjetite web lokaciju EDAA http://youronlinechoices.eu/.

Komentari posjetilaca mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje spama.

Ako ste korisnik ili posjetilac u Evropskom ekonomskom prostoru, ova prava se odnose i na vas:

Za potrebe važećeg zakona EU o zaštiti podataka (uključujući i Uredbu o opštoj zaštiti podataka 2016/679 (“GDPR”), mi smo “kontrolor podataka” vaših ličnih podataka.

Datum ove politike privatnosti je 25. maj 2018.

Zadržavamo pravo promene ove deklaracije o zaštiti podataka u bilo koje vrijeme sa efektom za budućnost.

S vremena na vrijeme ćemo morati da promijenimo ovu politiku da bismo bili sigurni da ostaje aktuelna sa najnovijim zakonskim zahtjevima i svim promjenama u našim praksama upravljanja privatnošću.

Kad promijenimo smjernicu, obavezno ćemo vas obavijestiti o takvim promjenama, gdje je to potrebno. Kopija najnovije verzije ove politike uvijek će biti dostupna na ovoj stranici.