Sajam Zaposljavanja

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

WORK & TRAVEL USA

Intervjui/Sajam poslova održaće se krajem decembra 2020. godine i u januaru, februaru i martu 2021. godine.

Jedinstveno u regionu – Posljednjih 10 godina organizujemo najveće Sajmove poslova uživo sa vašim budućim poslodavcima iz SAD (vlasnicima i menadžerima restorana, hotela itd).

Šta je sajam poslova?

Na sajmu poslova koji organizuje Work and Travel GROUP odvijaju se uživo intervjui sa vašim budućim poslodavcima iz Amerike (vlasnicima/menadžerima restorana, hotela itd).
To je najbolja prilika za poslodavce da upoznaju svoje buduće zaposlene i objasne im koja su njihova očekivanja a sa druge strane za studente da prije odlaska u SAD budu detaljno upoznati sa svim zahtjevima i sigurni za njihov budući posao i boravak u SAD-u.

Odabir kandidata za sajmove poslova od strane organizatora programa/poslodavaca vrši se na osnovu CV-a, testa engleskog jezika kao i ocjene iz znanja konverzacije engleskog jezika. Potom poslodavci/organizatori vrše selekciju i pozivaju kandidate na određene sajmove poslova za koje smatraju da bi mogli odgovoriti njihovim zahtjevima (svaki kandidat biće pozvan na najmanje jedan sajam poslova).

Na sajmu posla na osnovu CV-a i kroz direktan intervju poslodavci i sponzori biraju one studente za koje smatraju da će na najbolji način odgovoriti zahtjevima posla i nude im radnu ponudu (ugovor).

Sajam poslova 2015. – INTERVJUI SA STUDENTIMA

Sajam Poslova 2016. (1. DIO)

Sajam Poslova 2016. (2. DIO)

 

SAJAM POSLOVA 2015.

SAJAM POSLOVA 2011. (1. DIO)

SAJAM POSLOVA 2011. (2.DIO)

SAJAM POSLOVA 2010.

 

SAJAM POSLOVA 2009.