Work & Travel China

Work and Travel

China

Budi predavač engleskog jezika

Prenesi znanje i učestvuj u razmjeni kulture

Provedi godinu u zemlji drevne civilizacije i najmodernijih čuda

NR Kina ima veliku potražnju za predavačima engleskog jezika. Zato se irodila potreba za ovakvim programom. Kao dio Work and Travel China programa u periodu do godinu dana otkrićeš šta zaista znači biti predavač. Prenoseći svoje znanje pomoćićeš djeci da nauče engleskij ezik, učićeš zajedno sa njima o životu u NR Kini. Uz sve to, tokom cijelog programa, upoznavaćeš bogatu kinesku kulturu.

Provedi godinu u zemlji drevne civilizacije i najmodernijih čuda

Kako izgleda Work and Travel China?

Program podrazumjeva posao predavača engleskog jezika djeci uzrasta od dvije godine i starijoj. Traje godinu dana, što vam daje dovoljno vremena da djeci prenesete svoje znanje. Imate pet radnih dana nedjeljno, što vam daje dva slobodna dana svake nedjelje za upoznavanje grada i uživanje u istom.

Takođe, za manje i veće državne praznike školice ne rade. Uz materijal koji dobijate od školice, spremićete svoja predavanja i uz što više truda raditi sa djecom. Neka vam posao ne bude teret, nađite način da se kroz ta predavanja i vi zabavite. Kažu da je rad sa djecom jedan od najzahvalnijih poslova.

Kako izgleda Work and Travel China?

Program će ti omogućiti da:

  • ● Doživiš i razumiješ kinesku kulturu
  • ● Napraviš promjenu u životu djece u školici u kojoj radiš
  • ● Razviješ osnovne predavačke sposobnosti
  • ● Stekneš nove prijatelje
  • ● Budeš ambasador svoje zemlje
  • ● Podijeliš dio sebe i svoje kulture kroz smislenu interakciju sa djecom iz školica i kolegama na poslu
  • ● Zaradiš novac

Doživjećeš nova iskustva, probati novi ukus hrane, vidjeti predijele kakve do sad nisi i učestvovati u nekoj drugačijoj svakodnevnici. Vratićeš se bogatiji za jedno veliko iskustvo

Galerija

Započni avanturu danas

Započni avanturu danas

Prijavi se