A programról

A programról

Internship

A programrólFizess 0 forintot a programért!

Szakmai gyakorlat Amerikában

A gyakornoki program keretében kiváló lehetőséget kínálunk arra, hogy a jelentkezők elismert amerikai cégeknél dolgozzanak és fejlődjenek. A szakmai gyakorlatokat a vezető szponzor vállalatokkal együttműködve realizálják az oktatási programok területén. A gyakornoki program olyan fiataloknak ajánlott, akik tökéletesíteni szeretnék az oktatási területükön szerzett tudást, vagy fejlődni kívánnak abban a szektorban, amelyben már korábbi munkatapasztalattal rendelkeznek. Ez kiváló lehetőség mindazoknak, akik még kezdőnek számítanak különféle szakmák terén, hogy 6, 12 vagy 18 hónapon át fizetett szakmai gyakorlaton keresztül jelentős élet- és munkatapasztalatot szerezzenek.

A jelentkezők lehetőséget kapnak a következő szakterületek programjaiban való részvételre: szállodaigazgatás és idegenforgalom, gazdaság, marketing, menedzsment, pénzügy, mérnöki, építészet, informatika, programozás, marketing stb. A program időtartama alatt a résztvevők aktívan bekapcsolódnak a különféle kulturális tevékenységekbe azzal a céllal, hogy jobban megismerjék az amerikai kultúrát és életmódot.

A programok egész évben realizálhatók. Célszerű azonban körülbelül 10 héttel a munka megkezdése előtt jelentkezni. Attól függően, hogy a pályázó milyen követelményeket támaszt a munka típusával, a szakmai gyakorlat helyével és hosszával kapcsolatban, lehetséges, hogy hosszabb ideig fog várni egy-egy ajánlatra.

: Minden pályázó részt vehet egy ingyenes társalgási szintű angol nyelvtanfolyamon, melyet a program feltételeihez terveztek és igazítottak. Ez készíti fel a jelentkezőt az interjúra a nagykövetségen, valamint a gyakornoki programban való részvételre.

A programban való részvétel feltételei

Az Internship programra jelentkezheznek:

  • Azok a személyek, akiknek életkora 18 és 34 év között van.
  • Utolsó éves főiskolai, egyetemi hallgatók vagy diplomások (a diplomázás és a program megkezdése között nem telhet el több mint 12 hónap).
  • Azok a személyek, akik kitűnően beszélnek angolul.

Megjegyzés: A jelölt oktatási területének meg kell egyeznie a pályázni kívánt gyakornoki program típusával.

Szükséges dokumentumok

A jelentkezéshez a következő dokumentumok szükségesek:

  • CV (az ügynökségnél kapható)
  • Dokumentum a hallgatói jogviszony igazolásáról és a letett vizsgákról, vagy a diploma fénymásolata
  • Az útlevél első oldalának fénymásolata (az útlevél érvényes kell, hogy legyen a program befejezte után még minimum 6 hónapig)
  • Előző amerikai vízumok fénymásolata (amennyiben a jelentkező már járt Amerikában)

A jelentkezés után a résztvevővel interjút készítünk, melynek során felmérjük az angol nyelvtudását. Minden jelentkező e-mailben fog ajánlatot kapni a gyakornoki programra az amerikai cégektől, emellett azokról az új ajánlatokról is értesítve lesz, melyek terén szakképzettséggel rendelkezik.

Vágj bele a kalandba még ma

Vágj bele a kalandba még ma

Jelentkezz!