• United States
  • Srbija
  • Hrvatska
  • Ελλάδα
  • Magyarország
  • España
  • Bosna i Hercegovina
  • Facebook / Work And Travel
  • Instagram / Work And Travel
  • Youtube / Work And Travel
Platite program 0 KM

Platite program 0 KM

Internship

Platite program 0 KM

Jedinstvena ponuda u regionu , SAMO U Work and Travel GROUP-u:
Prije odlaska u Ameriku kandidat NE PLAĆA INTERNSHIP PROGRAM u hotelu The Broadmoor. Kandidat otplaćuje program tokom boravka u Americi tako što se sa svake plate odbija određeni iznos.
Pozijie na kojima student radi su razne, a satnice su od 10$-13$.
Pravo na prijavu imaju svi studenti koji redovno pohađaju ispite, u starosti od 18 do 33 godine, koji su redovno upisani na osnovne/master/doktorske studije fakulteta za Turizam, hotelijerstvo i gastronomiju. Ukoliko je student završio sa studijama, može se prijaviti u slučaju da od završetka studija do početka programa nije prošlo više od godinu dana (12 mjeseci).

Aktuelno


Cena za internship u trajanju od 6 meseci je 2090$, a u trajanju od 12 meseci 2790$
7 meseci – 2250$, 8 meseci – 2390$, 9 meseci – 2490$, 10 meseci – 2590$, 11 meseci – 2690$
KANDIDAT PRE ODLASKA U AMERIKU NE PLAĆA PROGRAM
Kandidat otplaćuje program tokom boravka u Americi tako što se sa svake plate odbija određeni iznos
Kandidat pri prijavi plaća 250$ koje se VRAĆAJU PRE ODLASKA U AMERIKU.
U slučaju da kandidat dobije posao na Sajmu poslova u novembru 2018. i posle toga svojevoljno odustane od programa, gubi 250$ koje je uplatio.

* zdravstveno osiguranje uključeno tokom trajanja programa
** troškovi SEVIS-a su uključeni
*** avio karta i troškovi viziranja (160$) nisu pokriveni, a kandidat ih plaća pre odlaska u Ameriku

Poslodavac

The Broadmoor resort se nalazi u podnožju planine Cheyenne, u predgrađu Colorado Springs, Denver. Resort je osnovan 1918. godine i 2018. godine će proslaviti svoj 100. rođendan. Arhitektura hotela je rađena u renesansnom stilu i odlično se uklapa u prirodu kojom je sam resort okružen. Između 1961. i 2001. godine dograđene su i dodatne zgrade resorta – Broadmoor South, Broadmoore West, Lakeside Suites i West Tower, koje se nalaze oko jezera i sve jedinice su povezane međusobno.

Površina cijelog resorta se prostire na 1.536 km2 i tu se, pored samog hotelskog kompleksa od 779 soba, nalazi i 18 restorana, od kojih je Penrose Room jedini restoran u Colorado-u koji je odlikovan sa 5 zvjezdica na Forbes-ovoj listi i Five-Diamond na AAA listi. Veliki konferencijski centri i sale, golf klub i tereni na otvorenom, bazeni na otvorenom i unutra, spa i fitnes centri, teniski tereni su samo dio onoga što se može naći u resortu. Resort nudi veliki broj usluga za svoje goste, kao što su prodavnice, butici, cvećare, zlatare, kozmetički saloni itd. U sklopu resorta se nalazi i ranč na kom se nalaze luksuzne kolibe u kojima se može odjsesti i gosti mogu da jašu konje i uživaju u preljepoj prirodi. Takođe, resort ima svoj pecaroški klub i kamp koji je se prostire na obroncima Cheyenne planine.
Gosti resorta mogu da izaberu nekoliko različitih smještaja, i svaki je na svoj način jedinstven, ali ono što je isto za sve je da odišu luksuzom i rađene su u istom stilu koji vraća u prošlost. U glavnoj zgradi hotela se mogu iznajmiti sobe ili luksuzni apartmani. Kolibe koje se mogu iznajmiti nude privatnost i luksuz a nalaze se u sklopu resorta.
The Broadmoor je nagrađen sa nekim od najvećih dostignuća u svojoj kategoriji:

5 zvjezdica na Forbes-ovoj listi za resort, i to dostignuće ima već 57 godina (najduži period za bilo koji hotel u Americi da toliko dugo ima 5 zvjezdica na ovoj listi);
5 diamond na American Automobile Association (AAA) listi za resort već 42 godine;
5 diamond na American Automobile Association (AAA) listi za Penrose restoran već 11 godina;
5 zvjezdica na Forbes-ovoj listi za restoran Penrose, i to ga čini jednim od svega tri resorta koji su dobili oba dostignuča na ovoj listi.

Lokacija

Colorado Springs se nalazi u centralnom dijelu Američke savezne države Colorado. Grad je stacioniran u podnožju jedne od najpoznatijih američkih planina, Rocky Mountains. Zbog svoje pogodne lokacije i prirode koja ga okružuje, ovaj grad je veoma popularna turistička destinacija. Skoro 5 miliona turista godišnje posjeti Colorado Springs. Neke od turističkih atrakcija su park Garden of the Gods, koji se smatra jednim od najlepših parkova na svijetu, Cheyenne Mountain Zoo, jedini zoo vrt u Americi koji se nalazi na obroncima planine, kao i U.S. Olympic Training Center i sjedište Američkog Olimpijskog komiteta, koji se nalaze u ovom gradu. Turizam donosi veliku zaradu ovom gradu i to je treća industrija po broju poslova, tj preko 16.000 ljudi je zaposleno u oblasti ugostiteljstva i turizma.